Over mij

Ruth Ravesteijn, in 1992 afgestudeerd als jurist in Tilburg. In 1996 gestart met de opleiding tot arbeidsdeskundige en sindsdien werkzaam geweest bij verschillende bureaus in de personenschade en AOV. Vanaf 2006 werkzaam als zelfstandige voor o.a. gespecialiseerde adviesbureaus, bij het UWV als claim AD, bij verzekeraars en bedrijven.

Actief als arbeidsdeskundige in spoor 1 onderzoeken, maar ook betrokken bij projecten zoals het verbeteren van verzuimbegeleiding intern bij bedrijven en schadelastbeheersing WGA voor verzekeraars.

Op het moment dat mensen te maken krijgen met blijvende beperkingen door ziekte of ongeluk verandert er veel in hun leven. Naast medische zorg is er behoefte aan uitleg en ondersteuning in werk en inkomen. Voor henzelf maar ook voor werkgevers.

Vanaf 2015 actief in Brein@work een team met ergotherapeuten en neuropsycholoog voor mensen met niet aangeboren hersenletsel. De klachten van mensen met NAH worden niet altijd gezien of begrepen. Dat leidt tot frustratie en soms onterechte trajecten van disfunctioneren in werksituaties. Gericht onderzoek om de beperkingen inzichtelijk te maken is dan de eerste stap om tot passend werk en eventueel een passende uitkering te komen. 

In mijn vrije tijd ben ik hobby imker.

Geïnteresseerd?

Wilt u meer informatie over mijn diensten of heeft u vragen?

Neem contact op