Reviews

Ik ken Ruth als een heel deskundige en betrouwbare partner. Ze is makkelijk bereikbaar, heeft verstand van zaken, kan haar kennis op een begrijpelijke manier overbrengen en de adviezen zijn altijd praktisch en uitvoerbaar. Samenwerking met haar levert me altijd iets op!
Vivian van Bakel, Van Bakel arbeidsdiensten
Wij hebben Ruth leren kennen als een zeer vakkundige, sympathieke en gedreven trainster. Ruth heeft veel praktijkervaring en dit merk je in de training die hierdoor interactief en praktisch worden met de juiste theoretische kaders. Daarnaast schroomt ze niet om gevoelige onderwerpen aan te snijden die tot nuttige discussies kunnen leiden. Ook is Ruth innovatief en denkt graag mee met het verder ontwikkelen van nieuwe trainingen. Kortom een positieve persoonlijkheid en zeer prettig in de omgang.
Karin Alblas-ten Hove, SV land trainingen
Ruth werkt regelmatig via SV Land als claim-arbeidsdeskundige bij opdrachtgevers. Ruth voert niet alleen haar detacheringswerk uit maar betekent meer voor de klant. Op gepaste wijze kan Ruth verbeteringen in aanpak en een proces bespreken. Haar jarenlange ervaring zowel publiek als privaat maken dat ze inzichten heeft waar klanten van kunnen profiteren. Dat horen we ook terug van onze klanten.
Charlotte van Leeuwen, directeur SV land
Geïnteresseerd?

Wilt u meer informatie over mijn diensten of heeft u vragen?

Neem contact op